Зачекайте

Об'єкт RGL001-UA-20230525-28435

Назва об`єкту реєстраНежитлове приміщення їдальні площею 168,0 м.кв. що розташоване на першому поверсі цегляної триповерхової будівлі «Д-3» УСБУ у Львівській області за адресою: вул. Д.Вітовського, 55, м. Львів, Львівської області.

Id646f4a2538a20b3c6f15610a

Аукціони стосовно даного об'єктаКількість аукціонів: 1

Ідентифікатор об'єктаRGL001-UA-20230525-28435

Тип об'єкта майнаНерухомість

Тип власностіДержавна

Тип переліку, до якого віднесено об'єктПерелік першого типу

Статус об'єкту в перелікуВключено в перелік

Дата опублікування25-05-2023 / 14:44

Дата останнього редагування30-05-2023 / 13:55

БалансоутримувачУправління Служби безпеки України у Львівській області
ЄДРПОУ - 20001591
Адреса - 79012, Україна, Львівська область, Львів, вул. Дмитра Вітовського, буд. 55

ОрендодавецьУправління Служби безпеки України у Львівській області
ЄДРПОУ - 20001591
Адреса - 79012, Україна, Львівська область, м. Львів, вул. Дмитра Вітовського, буд. 55

Уповноважений орган управлінняСлужба безпеки України
ЄДРПОУ - 20001303
Адреса - Україна, Київ, м.Київ, вул.Золотоворітська, 5

Чинний орендар(не задано)

Стан пам''ятки культурної спадщини(не задано)

Стан державної реєстрації об''єктуЗареєстровано в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно

Реквізити державної реєстрації об''єктуРішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 67494895 від 08.05.2023 10:12:24

Рішення про затвердження переліку об’єктів, або про включення нового об’єкта до перелікуРозпорядження Центрального управління Служби безпеки України від 17.05.2023 номер: 109 щодо включення до Переліку частини приміщення їдальні у м. Львів.

Погодження орендодавця, Реквізити підтверджуючого документуПерелік нерухомого військового майна Служби безпеки України, яке без шкоди бойовій та мобілізаційній готовності може бути передано в оренду, затверджений Розпорядженням ЦУ СБУ № 127 від 21.07.2021 р (зі змінами)

Погодження органу управління, Реквізити підтверджуючого документуРозпорядження Центрального управління Служби безпеки України від 17.05.2023 номер: 109 щодо включення до Переліку частини приміщення їдальні у м. Львів.

Погодження органу охорони культурної спадщини, Реквізити підтверджуючого документу(не задано)

Спосіб обмеження цільового призначення об'єктаТільки зазначене

Обмеження щодо використання майна (заборонені цільові призначення)

Цільове призначення об'єкта оренди (за наявності)майно може бути використане лише із збереженням профілю діяльності за конкретним цільовим призначенням, а саме – забезпечення гарячим харчуванням особового складу (роздача готової продукції в орендованому приміщенні) згідно з графіком: з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 15:00 год.

Додаткові умови оренди майнаМайно використовується Орендарем з метою забезпечення особовому складу гарячим харчуванням, а саме роздачі готових страв на наступних умовах:
Додаткові вимоги до учасника аукціону :
1.1. Забезпечити якісним харчуванням власного виробництва працівників орендодавця, у тому числі по плановим та позаплановим заявкам щодо асортименту страв.
1.2. Забезпечити якість приготування їжі відповідно вимогам технологічних карт «Збірника рецептур блюд та кулінарних рецептів для підприємств громадського харчування».
1.3. Продукти з яких планується виготовлення готової продукції повинні відповідати санітарним та екологічним нормам (сертифікати якості на продукти харчування тощо), придбані за цінами в межах середніх споживчих цін на продукти харчування затверджених ДССУ для Львівської області на відповідний період.
1.4.Нести відповідальність за дотримання санітарно – гігієнічних норм і правил відповідно до Сан ПIН 42-123-5777-91 всіма працівниками учасника.
1.5. Наявність постійно працевлаштованих працівників не менше 5-ти із відповідними документами (санітарні книжки, трудові угоди та ін.). Мати обов’язковий медичний допуск персоналу до роботи з надання послуг із харчування. Обов'язкове надання документів, що підтверджують кваліфікацію кухарів і технолога, досвід роботи, дипломи і т.д.
1.6. Забезпечити власними силами та за свій рахунок оформлення і надалі продовження усіх необхідних документів від відповідних органів та установ для виконання робіт по організації харчування.
1.7. Ціна готової продукції фіксується на квартал згідно узгодженого протоколу та не повинна перевищувати середню ринкову вартість однієї порції готової страви в порівнянні із іншими державними установами. Орендодавець залишає за собою право коригування вартості страви, після перевірки технологічних і калькуляційних карт.
1.8. Кожного дня дотримуватись асортименту страву:
- салати – від 4 різних видів,
- перші страви, від 2 різних видів,
- гарніри, від 3 різних видів,
- другі страви, м’ясні, або рибні від 5 різних видів.
- кондитерські вироби, десерти та випічка – від 2 різних видів.
1.9. Кількість порцій у робочі дні не повинно бути меншим, ніж 50. До запропонованого меню повинні бути подані калькуляційні та технологічні карти із зазначенням % націнки на страви. Кожен день знайомити працівників Орендодавця з цінами шляхом надання меню для ознайомлення в приміщені їдальні.
1.10. Забезпечити спецодягом працівників учасника за власний рахунок.
1.11. За вимогою Орендодавця надавати такі документи: фінансовий звіт, калькуляційна карта, технологічна карта, закупівельний акт, накладна на продукцію, сертифікати якості продукції.
1.12. Наявність власних/орендованих потужностей для виробництва, приготування та зберігання продуктів харчування та готової продукції. Забезпечити безперешкодне право Орендодавця доступу до виробничих потужностей учасника. Наявність транспортних засобів, спеціально обладнаних, для доставки продукції на територію орендаря (вул. Вітовського, 55).
1.13.Досвід з надання послуг громадського харчування учасника аукціону повинен бути не менше 5 років на вітчизняному ринку послуг без участі іноземного капіталу та співзасновників громадян російської федерації та республіки білорусь.
1.14. Учасник зобов’язується відшкодувати всі майнові збитки, завдані Орендодавцю (в тому числі, понесені в результаті нанесення шкоди здоров’ю робітників підприємства), які є результатом дії або бездіяльності працівників учасника.
1.15. Відсутність скарг на учасника в контролюючі та фіскальні органи протягом останніх 3 років. Наявні підтвердження щодо відсутності фактів притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності учасника/працівників учасника.

Можливість суборендиНі

Строк оренди1 рік

Інший графік використанняз понеділка по п’ятницю з 12:00 до 15:00 год.

Первісна балансова вартість458 957.72 грн. (без ПДВ)

Залишкова балансова вартість458 957.72 грн. (без ПДВ)

Дата визначення ринкової вартості(не задано)

Інформація про оцінювача та необхідність компенсації оцінки орендарем(не задано)

Посилання на пункт Методики розрахунку орендної плати, яким встановлена орендна ставка для запропонованого цільового призначення(не задано)

Орендна плата6.37 грн. (без ПДВ)

Інші відомості щодо визначення орендної ставки(не задано)

Перелік майна

Актив : Нежитлове приміщення їдальні площею 168,0 м.кв. що розташоване на першому поверсі цегляної триповерхової будівлі «Д-3» УСБУ у Львівській області за адресою: вул. Д.Вітовського, 55, м. Львів, Львівської області. Вхід в приміщення здійснюється через загальний вхід в будівлю, заїзд до будівлі з головної вулиці, є місце для паркування.

Назва об'єктаНежитлове приміщення їдальні площею 168,0 м.кв. що розташоване на першому поверсі цегляної триповерхової будівлі «Д-3» УСБУ у Львівській області за адресою: вул. Д.Вітовського, 55, м. Львів, Львівської області.

Опис об'єктаНежитлове приміщення їдальні площею 168,0 м.кв. що розташоване на першому поверсі цегляної триповерхової будівлі «Д-3» УСБУ у Львівській області за адресою: вул. Д.Вітовського, 55, м. Львів, Львівської області. Вхід в приміщення здійснюється через загальний вхід в будівлю, заїзд до будівлі з головної вулиці, є місце для паркування.

Основний класифікатор об'єкта04000000-8

МісцезнаходженняЛЬВІВСЬКА ОБЛАСТЬ/М.ЛЬВІВ, 79012, Україна, Львівська область, ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСТЬ/М.ЛЬВІВ, Львівська обл., м. Львів, вул. Д.Вітовського, буд. 55

Широта49.768233398463195

Довгота23.746005122669217

Висота11

Загальна площа будівлі, до складу якої входить об''єкт оренди, кв.м.5 390.70

Загальна площа об''єкту оренди, кв.м.168.00

Житлова площа, кв. м

Площа кухні, кв. м

Корисна площа об''єкту оренди, кв.м.168.00

Площа ділянки, кв. м

Місце розташування об’єкта в будівліНадземний

Номер поверху або поверхів1

Технічний стан об'єкта орендизадовільний

Чи приєднаний об''єкт оренди до електромережіТак

Потужність електромережі, кВт50.00

Ступінь потужності електромережіДругий ступінь

Водозабезпечення присутнєТак

Каналізація присутняТак

Газифікація присутняТак

Централізоване опалення присутнєТак

Автономне опалення присутнєНі

Лічильник опалення присутнійТак

Вентиляція присутняТак

Кондиціонування присутнєНі

Телефонізація присутняТак

Телебачення присутнє(не задано)

Інтернет присутнійНі

Ліфт присутнійНі

Охоронна сигналізація присутня(не задано)

Пожежна сигналізація присутняНі

Додаткова інформація щодо комунікацій, що є в об''єкті(не задано)

Інформація про наявність окремих особових рахунків на об''єкт оренди, відкритих постачальниками комунальних послуг, або інформація про порядок участі орендаря у компенсації балансоутримувачу витрат на оплату комунальних послуг(не задано)

Інформація щодо компенсації балансоутримувачу сплати земельного податку за користування земельною ділянкою, на якій розташований об''єкт орендиОрендар щомісячно компенсує Орендодавцю сплату земельного податку згідно умов договору оренди



ТП.pdf
Тип документа:  Тезнічні специфікації